tisdag 16 december 2008

Vinter...

Vad har hänt med den svenska vintern? kommer den aldrig mer komma tillbaka eller vad är det som händer... Jag personligen tycker det är för baskat tråkit när det inte är någon ordentlig snö i december vilket jag antar att dom flesta tycker suger! Det perfekta skulle vara runt 1 minus och 3-4 decimeter snö som låg hela tiden, att det verkligen fick ligga där november-februari så skulle det vara en helt okej vinter liksom. Eller okej som Sarah sa, runt 2 minus e bättre HAHA! :D Mycket skillnad liksom... :) Hihih.
Detta blask och elände gör en bara deprimerad, det lyckas komma lite snö men det håller ju bara i sig en dag typ! iiiiii IG! Just nu vill man bara ha värme och sommar, guuud så jävla underbart det skulle vara, dock åker jag ju till Canarieöarna den 2 Januari med släkten, så det ska bli nice!
Längtar så fruktansvärt mycket till våran när fallskärms-säsongen kommer igång så man kan hoppa av sig lite... Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga!
Sovdags redan faktiskt, börjar jobba 4 för 3de dagen i rad, men det är tusan skönt med tanke på att man slutar redan vid 1.


Skönt jäkla klipp på några sekunder. (Filmen är inte av eget bruk)

Gött Mos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar